I – V nuo 🕛11:00 – 🕒15:00:
1900 m. liepos 27 d., amerikiečių gastronomas Lui Lesingas, savo gimtajame mieste Niu Hevene pardavė pirmąjį mėsainį. Mėsainio pavadinimas kilo nuo antro pagal dydį Vokietijos miesto Hamburgo pavadinimo, iš kurio žmonės emigravo į Ameriką. Paragaukite mūsų virtuvės šefų paruošto šio jau klasika tapusio patiekalo:
✅Vištienos sriuba su ryžiais
✅Šviežio upėtakio kepsnys
✅Vištienos karbonadas
✅Burgeris su plėšyta kiauliena
✅Marinuotos stintos
✅Lietiniai su bananais ir vaniliniu padažu
Pietų metu veikia salotų stalas, kuriame rinkitės pageidaujamus garnyrus: bulvių piurė, ryžiai, virtos bulvės, kuskusas. Salotos: šviežios marinuotos daržovės, burokėlių, kopūstų salotos.
Skanaus!
#Meniu.lt