I – V nuo 🕛11:00 – 🕒15:00:
Ar žinote, kad balandėliai – lietuviškas patiekalas? Avieną pakeitėme kiaulienos faršu, vynuogių lapus – kopūstlapiais, granatų sultis – grietine, kai didysis kunigaikštis Vytautas pilyje apgyvendino totorių kariauną. Iš mūsų krašto balandėliai kaip lietuviškos kilmės patiekalas kartu su Jogaila nukeliavo į Lenkiją, o iš ten paplito po visą Europą. Užeikite paskanauti šio klasika tapusio patiekalo:
✅Vištienos sriuba
✅Balandėliai
✅Sterko kepsnys
✅Apkepti cepelinai
✅Makaronai su vištiena
✅Kiaulienos sprandinės kepsneliai
Garnyrai: bulvių piurė, ryžiai, virtos bulvės, kuskusas. Salotos: šviežios marinuotos daržovės, burokėlių, kopūstų salotos.
Skanaus!
#Meniu.lt